De Ark Langedijk is een groeiende gemeente die zich niet alleen uitstrekt naar groei in leden, maar vooral naar ons persoonlijke geloof in de Here Jezus Christus. Gods woord is duidelijk dat groei allereerst afhankelijk is van God en daarnaast ook van bedieningen, gaven/talenten en vooral mensen die vervuld van de Heilige Geest de gelovigen toe kunnen rusten. We zijn aan elkaar gegeven! Om die reden verwelkomen we elke maand verschillende bedienen en gastsprekers.

zondag 17 maart 2019

Gastspreekster Marjon Rijswijk

Zondag 17 maart komt Marjon Rijswijk bij De Ark Langedijk spreken. Ze maakt al jaren deel uit van het team van Fathers House Ministries en is tegenwoordig ook vast spreker [...]

zondag 31 maart 2019

Gastspreker João Martins

Zondagmorgen 31 maart komt Pastor João Martins bij De Ark Langedijk spreken. Naast zijn werk als pastor van een grote kerk in Lisbon Portugal is hij voormalig leider van Teen Challange [...]

zondag 7 april 2019

Gastspreker Christian Tan

Zondagmorgen 7 april spreekt Christian Tan bij De Ark Langedijk. Hij is een geweldig spreker vol van geloof voor de herleving van de kerk en de redding van wat verloren [...]

zondag 5 mei 2019

Gastspreker Jarno Van Dijk

Zondag 5 mei komt Jarno van Dijk bij De Ark spreken. Jaro is opgegroeid in de Nederlands Hervormde Kerk en later in de evangelische-pinksterwereld tot levend geloof gekomen. Jarno is gelukkig [...]

vrijdag 7 juni 2019

Gastspreker Michiel Koelewijn

Zondagmorgen 7 juni komt Michiel Koelewijn bij VEG De Ark Langedijk spreken. Hij is schrijver van het boek 'Gods Economie' en een veelgevraagd spreker. Michiel zag dat door onwetendheid en ongeloof [...]

zaterdag 15 juni 2019

Profetische avond met Stefe en Rita Fedele

De Ark Langedijk organiseert een speciale avond met lofprijs, onderwijs én profetische bediening door Steve en Rita Fedele. De avond start met lofprijs en aanbidding en er vindt er een inleiding plaats over profetie [...]

zondag 16 juni 2019

Gastspreker Tom de Wal (Frontrunners)

Zondagmorgen 16 juni komt Tom de Wal van Frontrunners bij De Ark Langedijk spreken. Nadat Tom tot geloof kwam door een Youth Alpha cursus, sloot hij zich aan bij een [...]

zaterdag 23 november 2019

Drieluik seminar met Jan Pool

Drieluik seminar met Jan Pool (Stichting Heartlink) Zaterdag 23 november geeft De Ark Langedijk in samenwerking met Heartlink een drieluik semiar. Die conferentiedag staan de Bijbelse onderwerpen identiteit, intimiteit en [...]

Gastspreekster Marjon Rijswijk

zondag 17 maart 2019
10:00 uur - 11:45 uur

Zondag 17 maart komt Marjon Rijswijk bij De Ark Langedijk spreken. Ze maakt al jaren deel uit van het team van Fathers House Ministries en is tegenwoordig ook vast spreker van het team van FHM. Marjon spreekt op een manier dat ze harten weet te raken met het woord van God en herstel niet uit kan blijven.

Gastspreker João Martins

zondag 31 maart 2019
10:00 uur - 11:45 uur

Zondagmorgen 31 maart komt Pastor João Martins bij De Ark Langedijk spreken. Naast zijn werk als pastor van een grote kerk in Lisbon Portugal is hij voormalig leider van Teen Challange Portugal. In verband met het 50 jarig bestaan Teen Challenge Nederland is hij een week in ons land. Het is dan ook een voorrecht hem zondagmorgen 31 maart te mogen ontvangen.

 

Gastspreker Christian Tan

zondag 7 april 2019
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 7 april spreekt Christian Tan bij De Ark Langedijk. Hij is een geweldig spreker vol van geloof voor de herleving van de kerk en de redding van wat verloren is.

Met Nederlandse-Indische-Colombiaanse roots en opgeleid als sociaal-pedagogisch werker en ontwikkelingssocioloog heeft Christian in het verleden met zijn gezin zich gevestigd in het warme Aruba. Christian was programmamanager op De Betteld en daarna was hij samen met zijn vrouw acht jaar voorganger van een gemeente in Zutphen.

In Zutphen gaf het stel leiding aan een prachtige, groeiende kerk waar God veel ongelovigen tot Jezus bracht. God begon te spreken dit alles achter te laten en op Aruba een kerk te beginnen. Dit leek vrij onhandig, onlogisch en onmogelijk. Dus vroegen God om dan maar uit het niets Arubaanse voorgangers voor hun neus te plaatsen. Dit gebeurde plotseling binnen twee maanden in Amerika, God had hen ook al verteld dat het zou gebeuren. Daarnaast kwam een aantal onmiskenbare profetische woorden. Vol goede moed, zonder salaris, huis, vergunning of mensen om de kerk mee te beginnen ging dit gezin het avontuur aan. Door wat heftige geloofstesten heen heeft God elke belofte waargemaakt en bestaat sinds Valentijnsdag 2016 LEEF! Aruba, nu 65 leden en groeiend!

 

Gastspreker Jarno Van Dijk

zondag 5 mei 2019
10:00 uur - 12:00 uur

Zondag 5 mei komt Jarno van Dijk bij De Ark spreken.

Jaro is opgegroeid in de Nederlands Hervormde Kerk en later in de evangelische-pinksterwereld tot levend geloof gekomen. Jarno is gelukkig getrouwd met Liesbeth. Samen hebben zij twee prachtige zonen, Jeftha en Micha, en wonen we in Genemuiden.

Unknown

 

Jarno en Liesbeth

In 2007 zijn zij samen werkzaam geweest op Curaçao. Daar dienden wij bij o.a. de Healing Rooms die gestart werden op het eiland en in de Bon Futuro gevangenis. Daar trainden ze gevangenen om zieken te genezen in de naam van Jezus. Geweldige wonderen en tekenen hebben ze daar gezien! In Nederland zijn ze al jaren actief met het bedienen in kerken en conferenties, zowel in de reformatorische als de charismatische kringen. Ook hebben ze altijd hun eigen meetings georganiseerd. Plaatsen waar ze het Evangelie predikten en waar de Heilige Geest dit bevestigde door tekenen en wonderen.

Jarno: ”Onze bediening opereert sterk in de profetische gaven en genezing. Na ruim vier jaren voorgangers te zijn geweest, hebben we onze taken als voorgangers neergelegd en in december 2017 zijn we ons volledig gaan richten op onze reizende bediening”.
Jarno: “Vanuit onze apostolische roeping brandt ons hart voor de Kerk van Jezus Christus, om haar toe te rusten, op te bouwen en versterken in haar bestemming en te helpen vervullen waar zij voor geroepen is. Onze boodschap gaat over het hart van de Vader, het volbrachte werk van Jezus en het Koninkrijk van God dat doorbreekt op aarde door de kracht van de Heilige Geest”.

 

Afgelopen jaar heeft Jarno zijn eerste boek voltooid cultuurshock.

Over het boek:

Ieder mens heeft een manier van denken, een filosofie. Vanuit die filosofie creëer je een cultuur om je heen hier op aarde. Als Jezus zegt: ‘Laat Uw Koninkrijk komen’, dan is Zijn gebed ondermeer dat onze aardse cultuur plaats moet maken voor die van dat Koninkrijk. Door je denken en leven te vernieuwen krijgt de door God bedoelde hemelse cultuur vorm op
aarde. Een cultuur die doordrenkt is met liefde, kracht, vrede en overwinning. Allemaal voortkomend uit het volbrachte werk van Jezus.

Dit boek neemt je mee op reis door de verschillende aspecten van die cultuur. Het reikt je handvatten aan om die cultuur steeds meer zichtbaar te zien worden in je leven. Wie je ook bent, wat je ook doet of waar je ook woont, jij bent een drager van die hemelse cultuur!

 

productimages-solideboeken-170485_280x231

Gastspreker Michiel Koelewijn

vrijdag 7 juni 2019
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 7 juni komt Michiel Koelewijn bij VEG De Ark Langedijk spreken. Hij is schrijver van het boek ‘Gods Economie’ en een veelgevraagd spreker.

Michiel zag dat door onwetendheid en ongeloof weinig christenen in overvloed en voorspoed leven. Toch is leven in Gods voorspoed voor iedere christen weggelegd. Jezus ging ervoor aan het kruis. Hij betaalde niet alleen de prijs voor onze vergeving, genezing en bevrijding, maar zorgde er ook voor dat we in voorspoed kunnen leven. Die voorspoed dient een hoger doel: de bouw van Gods Koninkrijk op aarde. God zegent ons, zodat wij anderen tot zegen kunnen zijn. Om die voorspoed in je leven te ervaren is het belangrijk om te ontdekken hoe Gods economie werkt.

Michiel Koelewijn is geboren in 1975 in Spakenburg. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een carrière van 8 jaar in de automotive branche bij Pon besloot hij in 2006 om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Zijn drijfveer daarbij was het verlangen om in minder tijd meer geld te verdienen en meer tijd te hebben om Bijbels onderwijs te ontvangen en te geven.

Michiel is getrouwd met Annemieke en is vader van Roos, Max, Jesse en Tom. Hij is mede-oprichter en partner van de Onderwijs Inkoop Groep bv en eigenaar van de Inkoop Broker. Beide bedrijven richten zich op het realiseren van inkoopbesparingen.

In 2004 sloot hij zich met zijn gezin aan bij de Evangelische Gemeente in Zeewolde waar hij met zijn vrouw vele jaren meedraaide in het leiderschapsteam als oudstenechtpaar en verantwoordelijk was voor het onderwijs.

Michiel volgde in het seizoen 2010/2011 Charis Bible College in Naarden, onderdeel van Andrew Wommack Ministries.

De interesse in Gods economie begon al jaren geleden in 1999 na het lezen van het boekje Gods plan voor uw geld van Derek Prince. Getriggerd door de uitleg dat Jezus ook stierf voor onze voorspoed startte hij een zoektocht naar de diepere betekenis daarvan.

Hij ontdekte dat het onderwerp van voorspoed een beladen onderwerp is. Een reden waarom er vandaag de dag relatief weinig over gesproken wordt in kerken en gemeenten.

Door belevenissen met God in de business in combinatie met het bestuderen van de Bijbel werd een verlangen geboren om mensen te vertellen over Gods principes met betrekking tot voorspoed. Dit heeft uiteindelijk ook geleid tot het schrijven van dit boek Gods economie.

Het doel van de schrijver is dat de lezers zullen ontdekken wat de echte betekenis van voorspoed is en dat duidelijk wordt dat het Gods verlangen is dat we in de Bijbelse voorspoed gaan wandelen. Niet voor onszelf maar om het Koninkrijk te bouwen.

Voor meer informatie over het boek ‘Gods Economie’ klik hier

Profetische avond met Stefe en Rita Fedele

zaterdag 15 juni 2019
19:30 uur - 21:30 uur

De Ark Langedijk organiseert een speciale avond met lofprijs, onderwijs én profetische bediening door Steve en Rita Fedele.

De avond start met lofprijs en aanbidding en er vindt er een inleiding plaats over profetie en de profetische bediening. Daarna volgt een tijd van bediening door Steve en Rita Fedele. Steve en Rita zijn profeten die door God zijn geroepen om het ambt van profeet wereldwijd te bekleden. Ze dragen een krachtige zalving en hun profetische woord is accuraat en scherp. Het belooft een bijzonder avond te worden en we zien uit hoe de Heilige Geest door Steve en Rita heen gaat werken.

Inloop vanaf 19.30. Er is dan koffie en thee.

 

Gastspreker Tom de Wal (Frontrunners)

zondag 16 juni 2019
10:00 uur - 11:45 uur

Zondagmorgen 16 juni komt Tom de Wal van Frontrunners bij De Ark Langedijk spreken.

Nadat Tom tot geloof kwam door een Youth Alpha cursus, sloot hij zich aan bij een gemeente bij hem in de buurt. Binnen deze gemeente werd een stevig fundament gelegd voor zijn relatie met God. Na verloop van tijd werd hij een van de jeugdleiders binnen de gemeente. Zodoende begon Tom ook met spreken.

Na een paar jaar werd hij benaderd door een andere gemeente of hij voor hen een jeugdwerk op wilde zetten. Daar is hij toen op ingegaan. Binnen korte tijd groeide dit jeugdwerk snel en droeg het werk veel vrucht. In die gemeente heeft Tom ook een Bijbelschool opgezet en geleid en is deel geweest van het leiderschap.

Tom en Femke hebben elkaar leren kennen in de kerk. Femke was daar actief binnen zowel het jeugdteam als het aanbiddingsteam. Na verloop van tijd kregen Tom en Femke een relatie. Femke ervoer dat God haar eerst naar het buitenland riep om daar een Bijbelschool te volgen en heeft dit tijdens de verkeringstijd gedaan. Hierna zijn ze getrouwd en op een duidelijke aanwijzing van God de bediening gestart.

Tom en Femke hebben samen Frontrunners opgestart waar Tom fulltime mee bezig is en Femke parttime. In korte tijd is Frontrunners uitgegroeid tot een bediening die wereldwijd vrucht draagt. Tom en Femke bedienen, naast Nederland, in Amerika, Afrika, Zwitserland, Oekraïne, Albanië, etc. Tom zijn boodschap wordt gekenmerkt door een geest van geloof, moed en autoriteit. Ze brengen een radicale boodschap over Gods Koninkrijk. Deze boodschap wordt veelvuldig bevestigd door wonderen, tekenen en genezingen. Wanneer ze niet op reis of aan het spreken zijn vinden ze hun thuis in een gemeente in Noord-Brabant.

 

Drieluik seminar met Jan Pool

zaterdag 23 november 2019
10:00 uur - 17:00 uur

Drieluik seminar met Jan Pool (Stichting Heartlink)

Zaterdag 23 november geeft De Ark Langedijk in samenwerking met Heartlink een drieluik semiar. Die conferentiedag staan de Bijbelse onderwerpen identiteit, intimiteit en autoriteit centraal. Jan Pool en Walfried Giltjes nemen ons gedurende de dag mee in deze drie geweldige onderwerpen die jouw relatie met God en geloofsleven versterken.

Over de sprekers:

Jan Pool: Kenmerkend voor Jan Pool is dat hij mensen wil raken en uitdagen om Gods hart te zoeken en achter Jezus aan te gaan. Dat doet hij als spreker, mentor en schrijver. Jan valt op door zijn eerlijkheid en hoe hij zich kwetsbaar durft op te stellen. Jan is ook tot en met 2017jarenlang voorganger geweest van gemeente Shelter in Haarlem.

Walfried Giltjes: Voorganger Shelter Haarlem

G E E N  K O S T E N: Er zijn geen kosten verbonden aan dit seminar, wel zal er deze dag een vreugdeoffer worden gehouden.

L U N C H: De lunch wordt verzorgd door gemeente De Arkl en wordt gratis aangeboden. De lunch bestaat uit luxe belegde broodjes en nog veel meer lekkers.

Aanmelden Eventbrite: KLIK HIER

 

Link Stichting Heartlink KLIK HIER