De Ark Langedijk is een groeiende gemeente die zich niet alleen uitstrekt naar groei in leden, maar vooral naar ons persoonlijke geloof in de Here Jezus Christus. Gods woord is duidelijk dat groei allereerst afhankelijk is van God en daarnaast ook van bedieningen, gaven/talenten en vooral mensen die vervuld van de Heilige Geest de gelovigen toe kunnen rusten. We zijn aan elkaar gegeven! Om die reden verwelkomen we elke maand verschillende bedienen en gastsprekers.

zondag 5 mei 2019

Gastspreker Jarno Van Dijk

Zondag 5 mei komt Jarno van Dijk bij De Ark spreken. Jaro is opgegroeid in de Nederlands Hervormde Kerk en later in de evangelische-pinksterwereld tot levend geloof gekomen. Jarno is gelukkig [...]

zaterdag 18 mei 2019

Mannen Ontbijt

Op zaterdagochtend 18 mei vindt er de eerste van twee Mannenbijeenkomsten plaats in De Ark Base, van 9:00-12:30. Wij van De Ark vinden het belangrijk dat mannen elkaar ontmoeten, opgebouwd [...]

vrijdag 7 juni 2019

Gastspreker Michiel Koelewijn

Zondagmorgen 7 juni komt Michiel Koelewijn bij VEG De Ark Langedijk spreken. Hij is schrijver van het boek 'Gods Economie' en een veelgevraagd spreker. Michiel zag dat door onwetendheid en ongeloof [...]

vrijdag 14 juni 2019

Profetische avond met Stefe en Rita Fedele

De Ark Langedijk organiseert een speciale avond met lofprijs, onderwijs én profetische bediening door Steve en Rita Fedele. De avond start met lofprijs en aanbidding en er vindt er een inleiding plaats over profetie [...]

zondag 16 juni 2019

Gastspreker Anthon van der Laak

Zondagmorgen 16 juni komt Anthon van der Laak bij De Ark Langedijk spreken. Anthon & Joke van der Laak zijn de grondleggers en leiders van de stichting Kingdom Ministries. Zij [...]

zondag 7 juli 2019

Gastspreker Henk Stoorvogel

Zondagmorgen 7 juli komt Henk Stoorvogel spreken bij De Ark Langedijk. Henk  is oprichter en internationaal leider van 4M, een mannenbeweging die bekend staat om haar karakterweekenden en Muskathlons. Daarnaast [...]

zondag 4 augustus 2019

Gastspreker Co Kempeneers

Op zondagmorgen 4 augustus komt Co Kempeneers in De Ark Langedijk spreken.

zondag 13 oktober 2019

Gastspreker Tom de Wal

Op zondagmorgen 13 oktober komt Tom de Wal van Frontrunners Ministries bij de Ark Langedijk spreken.

zaterdag 23 november 2019

Drieluik seminar met Jan Pool

Drieluik seminar met Jan Pool (Stichting Heartlink) Zaterdag 23 november geeft Heartlink onder leiding van Jan Pool in samenwerking met De Ark Langedijk een drieluik semiar. Die conferentiedag staan de Bijbelse onderwerpen identiteit, [...]

Gastspreker Jarno Van Dijk

zondag 5 mei 2019
10:00 uur - 12:00 uur

Zondag 5 mei komt Jarno van Dijk bij De Ark spreken.

Jaro is opgegroeid in de Nederlands Hervormde Kerk en later in de evangelische-pinksterwereld tot levend geloof gekomen. Jarno is gelukkig getrouwd met Liesbeth. Samen hebben zij twee prachtige zonen, Jeftha en Micha, en wonen we in Genemuiden.

Unknown

 

Jarno en Liesbeth

In 2007 zijn zij samen werkzaam geweest op Curaçao. Daar dienden wij bij o.a. de Healing Rooms die gestart werden op het eiland en in de Bon Futuro gevangenis. Daar trainden ze gevangenen om zieken te genezen in de naam van Jezus. Geweldige wonderen en tekenen hebben ze daar gezien! In Nederland zijn ze al jaren actief met het bedienen in kerken en conferenties, zowel in de reformatorische als de charismatische kringen. Ook hebben ze altijd hun eigen meetings georganiseerd. Plaatsen waar ze het Evangelie predikten en waar de Heilige Geest dit bevestigde door tekenen en wonderen.

Jarno: ”Onze bediening opereert sterk in de profetische gaven en genezing. Na ruim vier jaren voorgangers te zijn geweest, hebben we onze taken als voorgangers neergelegd en in december 2017 zijn we ons volledig gaan richten op onze reizende bediening”.
Jarno: “Vanuit onze apostolische roeping brandt ons hart voor de Kerk van Jezus Christus, om haar toe te rusten, op te bouwen en versterken in haar bestemming en te helpen vervullen waar zij voor geroepen is. Onze boodschap gaat over het hart van de Vader, het volbrachte werk van Jezus en het Koninkrijk van God dat doorbreekt op aarde door de kracht van de Heilige Geest”.

 

Afgelopen jaar heeft Jarno zijn eerste boek voltooid cultuurshock.

Over het boek:

Ieder mens heeft een manier van denken, een filosofie. Vanuit die filosofie creëer je een cultuur om je heen hier op aarde. Als Jezus zegt: ‘Laat Uw Koninkrijk komen’, dan is Zijn gebed ondermeer dat onze aardse cultuur plaats moet maken voor die van dat Koninkrijk. Door je denken en leven te vernieuwen krijgt de door God bedoelde hemelse cultuur vorm op
aarde. Een cultuur die doordrenkt is met liefde, kracht, vrede en overwinning. Allemaal voortkomend uit het volbrachte werk van Jezus.

Dit boek neemt je mee op reis door de verschillende aspecten van die cultuur. Het reikt je handvatten aan om die cultuur steeds meer zichtbaar te zien worden in je leven. Wie je ook bent, wat je ook doet of waar je ook woont, jij bent een drager van die hemelse cultuur!

 

productimages-solideboeken-170485_280x231

Mannen Ontbijt

zaterdag 18 mei 2019
09:00 uur - 12:30 uur
Op zaterdagochtend 18 mei vindt er de eerste van twee Mannenbijeenkomsten plaats in De Ark Base, van 9:00-12:30.
Wij van De Ark vinden het belangrijk dat mannen elkaar ontmoeten, opgebouwd worden en worden aangemoedigd om je relatie met Jezus en elkaar te verdiepen, zodat er een generatie van sterke mannen in God opstaat. Naast het heerlijke en gezellige ontbijten met elkaar gaan we dieper in met elkaar in op de thema’a  intimiteit en identiteit in God.
Voor deelname moet je je nog wel registreren. Klik daarvoor op de volgende LINK

Gastspreker Michiel Koelewijn

vrijdag 7 juni 2019
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 7 juni komt Michiel Koelewijn bij VEG De Ark Langedijk spreken. Hij is schrijver van het boek ‘Gods Economie’ en een veelgevraagd spreker.

Michiel zag dat door onwetendheid en ongeloof weinig christenen in overvloed en voorspoed leven. Toch is leven in Gods voorspoed voor iedere christen weggelegd. Jezus ging ervoor aan het kruis. Hij betaalde niet alleen de prijs voor onze vergeving, genezing en bevrijding, maar zorgde er ook voor dat we in voorspoed kunnen leven. Die voorspoed dient een hoger doel: de bouw van Gods Koninkrijk op aarde. God zegent ons, zodat wij anderen tot zegen kunnen zijn. Om die voorspoed in je leven te ervaren is het belangrijk om te ontdekken hoe Gods economie werkt.

Michiel Koelewijn is geboren in 1975 in Spakenburg. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een carrière van 8 jaar in de automotive branche bij Pon besloot hij in 2006 om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Zijn drijfveer daarbij was het verlangen om in minder tijd meer geld te verdienen en meer tijd te hebben om Bijbels onderwijs te ontvangen en te geven.

Michiel is getrouwd met Annemieke en is vader van Roos, Max, Jesse en Tom. Hij is mede-oprichter en partner van de Onderwijs Inkoop Groep bv en eigenaar van de Inkoop Broker. Beide bedrijven richten zich op het realiseren van inkoopbesparingen.

In 2004 sloot hij zich met zijn gezin aan bij de Evangelische Gemeente in Zeewolde waar hij met zijn vrouw vele jaren meedraaide in het leiderschapsteam als oudstenechtpaar en verantwoordelijk was voor het onderwijs.

Michiel volgde in het seizoen 2010/2011 Charis Bible College in Naarden, onderdeel van Andrew Wommack Ministries.

De interesse in Gods economie begon al jaren geleden in 1999 na het lezen van het boekje Gods plan voor uw geld van Derek Prince. Getriggerd door de uitleg dat Jezus ook stierf voor onze voorspoed startte hij een zoektocht naar de diepere betekenis daarvan.

Hij ontdekte dat het onderwerp van voorspoed een beladen onderwerp is. Een reden waarom er vandaag de dag relatief weinig over gesproken wordt in kerken en gemeenten.

Door belevenissen met God in de business in combinatie met het bestuderen van de Bijbel werd een verlangen geboren om mensen te vertellen over Gods principes met betrekking tot voorspoed. Dit heeft uiteindelijk ook geleid tot het schrijven van dit boek Gods economie.

Het doel van de schrijver is dat de lezers zullen ontdekken wat de echte betekenis van voorspoed is en dat duidelijk wordt dat het Gods verlangen is dat we in de Bijbelse voorspoed gaan wandelen. Niet voor onszelf maar om het Koninkrijk te bouwen.

Voor meer informatie over het boek ‘Gods Economie’ klik hier

Profetische avond met Stefe en Rita Fedele

vrijdag 14 juni 2019
19:30 uur - 21:30 uur

De Ark Langedijk organiseert een speciale avond met lofprijs, onderwijs én profetische bediening door Steve en Rita Fedele.

De avond start met lofprijs en aanbidding en er vindt er een inleiding plaats over profetie en de profetische bediening. Daarna volgt een tijd van bediening door Steve en Rita Fedele. Steve en Rita zijn profeten die door God zijn geroepen om het ambt van profeet wereldwijd te bekleden. Ze dragen een krachtige zalving en hun profetische woord is accuraat en scherp. Het belooft een bijzonder avond te worden en we zien uit hoe de Heilige Geest door Steve en Rita heen gaat werken.

Inloop vanaf 19.30. Er is dan koffie en thee.

 

Gastspreker Anthon van der Laak

zondag 16 juni 2019
10:00 uur - 11:45 uur

Zondagmorgen 16 juni komt Anthon van der Laak bij De Ark Langedijk spreken.

Anthon & Joke van der Laak zijn de grondleggers en leiders van de stichting Kingdom Ministries. Zij hebben elkaar ontmoet op de Middelbare Theologische Opleiding van “In de Ruimte” in Soest. Sinds 1975 zijn ze getrouwd. Even zo lang staan zij als echtpaar in de bediening van de Heer. Anthon en Joke hebben 4 kinderen, 7 kleinzonen en 1 kleindochter.

De verkondiging van het evangelie van het Koninkrijk is iets dat altijd op hun hart heeft gelegen. God heeft hen getraind op verschillende plaatsen in de wereld. Ze verlangen om hun veelzijdige ervaring door te geven aan anderen. Daardoor zijn ze een vader en moeder voor velen. Hun onderwijs is inspirerend, duidelijk en praktisch navolgbaar.

Na hun periode aan het MTO in Soest hebben ze 8 jaar via de Overzeese Zendings Gemeenschap gewerkt op de Filippijnen. Na terugkeer in Nederland is Anthon 6,5 jaar werkzaam geweest als docent Godsdienst en Maatschappijleer aan de Christelijke M.T.S. in Leiden. Hier heeft hij ook leiding gegeven aan een aantal onderwijsvernieuwende projecten, Ook organiseert Anthon sinds 1990 mannenconferenties.

Daarnaast zijn beiden intensief betrokken geweest bij de Evangelische Christen Gemeente in Rijnsburg, waarvan zij 20 jaar lid zijn geweest. Van 1994 – 1998 zijn Anthon en Joke werkzaam geweest op het conferentiecentrum De Bron in Dalfsen als conferentiecoördinators. Bovendien werkten zij als voorgangerechtpaar in dienst van De Bron Fellowship.

Naast bestaande conferenties hebben zij nieuwe conferenties opgezet in het kader van het vernieuwende werk van de Heilige Geest, o.a. “Koninkrijk van kracht”: de persoon en het werk van de Heilige Geest. Daarnaast zijn zij van 1991 -1997 betrokken geweest bij het werk van Psalmody International. Dit is een internationaal netwerk met scholen in 45 landen over “Lofprijs & aanbidding als levensstijl”, waarvan Anthon nationaal coördinator is geweest. Ook hebben ze verschillende gemeentes helpen starten.

Al hun opgedane kennis in organisatie, onderwijs, pastoraat, training, voorgangerschap etc. heeft ertoe bijgedragen dat zij momenteel door God gebruikt worden om voorgangers en leiders wereldwijd te bemoedigen en te trainen in o.a. Rusland, Azie, Litouwen, Wit-Rusland, Zimbabwe, Uganda en ook Nederland.

In Nederland organiseren zij nog steeds toerustingsseminars, mannenconferenties, en houden zij spreekbeurten in gemeenten. Door de krachtige prediking over verlossing, genezing en bevrijding hebben zij velen tot Jezus zien komen, genezen en bevrijd zien worden. Zij leven fulltime in de bediening van de Heer dat betekent dat zij voor hun onderhoud afhankelijk zijn van giften en de opbrengsten van spreekbeurten en seminars.

Zij geloven dat Gods werk gedaan op Gods manier, nooit Gods voorziening zal missen.

 

Gastspreker Henk Stoorvogel

zondag 7 juli 2019
10:00 uur - 11:45 uur

Zondagmorgen 7 juli komt Henk Stoorvogel spreken bij De Ark Langedijk. Henk  is oprichter en internationaal leider van 4M, een mannenbeweging die bekend staat om haar karakterweekenden en Muskathlons. Daarnaast is Henk als pastor verbonden aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), waar hij zich voornamelijk richt op spreken en de erediensten.

Henk heeft een passie om mensen te helpen God beter te leren kennen en hun bestemming te vinden. Hij heeft hier een aantal boeken over geschreven, waaronder Jezus Leven, Geboren om te Vliegen, Groeien als een Palm, de 4e Musketier, G-Kracht en de serie bijbelstudieboeken over Bijbelse personen: Onderweg met…

Zowel in Nederland als in het buitenland spreekt Henk regelmatig in kerken en op conferenties en geeft hij masterclasses over spreekvaardigheid.

Op 1 maart 2019 promoveerde Henk aan de Universiteit Twente op zijn dissertatie: ‘Moving Sermons – studies into the persuasive effects of preaching.’ Op het snijvlak van de communicatiewetenschap en homiletiek onderzocht Henk effecten van communicatie-strategieën in de prediking en de wijze waarop de impact van communicatie versterkt kan worden. Na zijn studie Toegepaste Communicatie Wetenschap (Universiteit Twente) rondde Henk een HBO studie Theologie af aan de Evangelische Theoligische Faculteit in Heverlee, Leuven.

Henk is getrouwd met Ruth en vader van twee dochters en twee zoons. In zijn vrije tijd houdt hij er van om hard te lopen of te fietsen langs de uiterwaarden van de IJssel en de bossen van de Hoge Veluwe of het Dwingelerveld.

Gastspreker Co Kempeneers

zondag 4 augustus 2019
10:00 uur - 11:45 uur

Op zondagmorgen 4 augustus komt Co Kempeneers in De Ark Langedijk spreken.

Gastspreker Tom de Wal

zondag 13 oktober 2019
10:00 uur - 11:45 uur

Op zondagmorgen 13 oktober komt Tom de Wal van Frontrunners Ministries bij de Ark Langedijk spreken.

Drieluik seminar met Jan Pool

zaterdag 23 november 2019
09:30 uur - 16:30 uur

Drieluik seminar met Jan Pool (Stichting Heartlink)

Zaterdag 23 november geeft Heartlink onder leiding van Jan Pool in samenwerking met De Ark Langedijk een drieluik semiar. Die conferentiedag staan de Bijbelse onderwerpen identiteit, intimiteit en autoriteit centraal. Jan Pool en Walfried Giltjes nemen ons gedurende de dag mee in deze drie geweldige onderwerpen die jouw relatie met God en geloofsleven versterken.

Tijdens de dag zal er een worshipband zijn die de lofprijs en aanbidding zal begeleiden, er is onderwijs, een heerlijke lunch en ook een moment, voor wie dat wil, om persoonlijk gebed te ontvangen.

Geen kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan dit seminar, wel zal er deze dag een vreugdeoffer worden gehouden.

Over de sprekers:

Jan Pool: Kenmerkend voor Jan Pool is dat hij mensen wil raken en uitdagen om Gods hart te zoeken en achter Jezus aan te gaan. Dat doet hij als spreker, mentor en schrijver. Jan valt op door zijn eerlijkheid en hoe hij zich kwetsbaar durft op te stellen. Jan is ook tot en met 2017jarenlang voorganger geweest van gemeente Shelter in Haarlem.

Walfried Giltjes: Voorganger Shelter Haarlem

L U N C H: De lunch wordt verzorgd door gemeente De Ark en wordt gratis aangeboden. De lunch bestaat uit luxe belegde broodjes en nog veel meer lekkers.

G E E N  K O S T E N: Er zijn geen kosten verbonden aan dit seminar, wel zal er deze dag een vreugdeoffer worden gehouden.

Aanmelden Eventbrite: KLIK HIER

Link Stichting Heartlink KLIK HIER