De Ark Langedijk is een groeiende gemeente die zich niet alleen uitstrekt naar groei in leden, maar vooral naar ons persoonlijke geloof in de Here Jezus Christus. Gods woord is duidelijk dat groei allereerst afhankelijk is van God en daarnaast ook van bedieningen, gaven/talenten en vooral mensen die vervuld van de Heilige Geest de gelovigen toe kunnen rusten. We zijn aan elkaar gegeven! Om die reden verwelkomen we elke maand verschillende bedienen en gastsprekers.

zaterdag 15 december 2018

A Christmas Carol – Theaterstuk

A Christmas Carol Op zaterdag middag 15 december is er een gratis voorstelling van A Christmas Carol van Charles Dickens. Dit klassieke stuk wordt in het Nederlands gespeeld en omlijst [...]

zondag 16 december 2018

Gastspreker Jan Pool

Zondagmorgen 16 december 2018 komt Jan Pool spreken bij VEG de Ark Langedijk. Spreken is zijn passie en met zijn liefde voor Jezus en het Woord van God weet hij [...]

zondag 27 januari 2019

Gastspreker Steve van Deventer

Zondagmorgen 27 januari komt Steve van Deventer bij De Ark Langedijk spreken. Steve van Deventer is een voormalig Nederlandse predikant/voorganger van Zuid Afrikaanse afkomst. Steve is sinds 2014 landelijk coördinator onderwijs [...]

zaterdag 16 februari 2019

Profetische conferentie – FHM

PROFETISCHE CONFERENTIE Fathers House Ministries geeft in samenwerking met De Ark Langedijk op zaterdag 16 februari een conferentie over wandelen in het profetsiche. Sprekers: Klaas van Denderen en anderen. Onderwerpen: [...]

zondag 5 mei 2019

Gastspreker Jarno Van Dijk

Zondag 17 juni komt Jarno van Dijk bij De Ark spreken. Jaro is opgegroeid in de Nederlands Hervormde Kerk en later in de evangelische-pinksterwereld tot levend geloof gekomen. Jarno is gelukkig [...]

vrijdag 7 juni 2019

Gastspreker Michiel Koelewijn

Zondagmorgen 7 juni komt Michiel Koelewijn bij VEG De Ark Langedijk spreken. Hij is schrijver van het boek 'Gods Economie' en een veelgevraagd spreker. Michiel zag dat door onwetendheid en ongeloof [...]

zaterdag 15 juni 2019

Profetische avond

VEG de Ark Langedijk organiseert een speciale avond met lofprijs, onderwijs én profetische bediening door Steve en Rita Fedele. De avond start met lofprijs en aanbidding en er vindt er een inleiding plaats over [...]

A Christmas Carol – Theaterstuk

zaterdag 15 december 2018
16:00 uur - 17:30 uur

A Christmas Carol

Op zaterdag middag 15 december is er een gratis voorstelling van A Christmas Carol van Charles Dickens. Dit klassieke stuk wordt in het Nederlands gespeeld en omlijst met live kerstmuziek.
Theatervereniging “Stage Life Theater” uit Zaandam voert dit prachtige stuk voor u op.
De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten. Na afloop is er gratis koffie, thee en chocolademelk.

A Christmas Carol gaat over de oude meneer Scrooge, een chagrijnige en gemene zakenman. Hij denkt alleen maar aan werken en geld verdienen en heeft geen tijd voor liefde of vriendelijkheid, en zeker niet voor Kerstmis! Maar God wil meer voor hem, dus de avond voor Kerst krijgt hij een kijkje in verleden, heden en toekomst en hij leert waar Kerstmis echt om draait. Deze gebeurtenissen zetten zijn leven volledig op de kop.

Aanbevolen leeftijd is 10 jaar en ouder.
Dit in verband met spannende scenes in het toneelstuk.

Veelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

Deze voorstelling is voor jong en oud. Toch adviseren wij een minimum leeftijd van 10 jaar. Dit in verband met spannende scenes in het toneelstuk.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Theater de Binding.

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Na de voorstelling verzorgen wij voor u koffie, thee en warme chocolademelk. Uiteraard mag u zelf meegebrachte (niet alcoholische) versnaperingen meebrengen.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Dat mag, ook mag u deze digitaal op uw telefoon/tablet meenmen. Bij de ingang zullen wij uw ticket scannen.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Ja, u mag de door u gereserveerde tickets overdragen.

Is het theater toegankelijk voor minder validen?

Ja, er is een lift en mindervaliden toilet aanwezig in het theater.

 

AANMELDEN klik hier

 

Gastspreker Jan Pool

zondag 16 december 2018
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 16 december 2018 komt Jan Pool spreken bij VEG de Ark Langedijk. Spreken is zijn passie en met zijn liefde voor Jezus en het Woord van God weet hij altijd weet hij altijd weer mensen te inspireren om God te zoeken en dicht bij Hem te blijven.

Naast het spreken is Jan actief met Hartlink en schrijver van vele boeken. De laatste boeken die hij geschreven heeft is een serie van drie ‘Intimiteit, Identiteit en Autoriteit’

Gastspreker Steve van Deventer

zondag 27 januari 2019
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 27 januari komt Steve van Deventer bij De Ark Langedijk spreken. Steve van Deventer is een voormalig Nederlandse predikant/voorganger van Zuid Afrikaanse afkomst. Steve is sinds 2014 landelijk coördinator onderwijs bij de VPE en tegenwoordig is hij vooral actief als spreker binnen veel Evangelische- en Pinkster kerken in Nederland.

Profetische conferentie – FHM

zaterdag 16 februari 2019
10:00 uur - 15:30 uur

PROFETISCHE CONFERENTIE

Fathers House Ministries geeft in samenwerking met De Ark Langedijk op zaterdag 16 februari een conferentie over wandelen in het profetsiche.

Sprekers: Klaas van Denderen en anderen.

Onderwerpen: Wat spreekt God in deze tijd.

Gemeente De Ark Langedijk wil investeren in het groeien in het profetsiche. Door de jaren heen zien we een enorme honger onder jongere en oudere gelovigen die willen groeien in het profestiche (het nu woord van de Heer). De Ark zoekt naar kansen om onderwijs, beleving en activatie in het profetsiche te facilliteren. De gemeente van Jezus Christus heeft namelijk de profetsiche gave en bediening nodig! Zo is het Gods verlangen dat al zijn kinderen functioneren in de profetsiche gave. Hetgeen niet wil zeggen dat iedereen geroepen is voor de bediening van een profeet zoals deze wordt genoemd in Efeziers 4. Wij zijn echter wel een profetisch volk. Een volk dat voortdurend wordt geïnspireerd door de Heilige Geest. Een volk dat Gods hart vertolkt. Een volk dat leeft vanuit openbaring van de Here God Zelf

De Bijbel zegt in Joël 2:28 dat de gave van profetie aan ons allen is gegeven. De profetenschool richt zich vooral op bevestiging en activatie van die geweldige gave. De vele deelnemers die in 2016, 2017 en 2018 hebben deelgenomen hebben ervaren dat angst en twijfel plaast hebben gemaakt voor vrede en vrijmoedigheid om uit te stappen in een bovennatuurlijk leven onder leiding van de Heilige Geest.

Om met de woorden van Paulus in 1 Korinthe 14:1 af te sluiten. Jaagt de liefde na en streeft naar de gave van de heilige Geest, vooral naar het profeteren.

K O S T E N: De Ark Langedijk heeft ervoor gekozen om alle kosten van de conferentie op zich te nemen. De entree, lunch en dranken zijn gratis. We doen dit namelijk graag voor jou en het Koninkrijk van God.

L U N C H: Het Ark team verzocht een heerlijke lunch die bestaat uit verse soep en luxe blegde broodjes.

 

Aanmelden via Eventbrite: klik hier

Gastspreker Jarno Van Dijk

zondag 5 mei 2019
10:00 uur - 12:00 uur

Zondag 17 juni komt Jarno van Dijk bij De Ark spreken.

Jaro is opgegroeid in de Nederlands Hervormde Kerk en later in de evangelische-pinksterwereld tot levend geloof gekomen. Jarno is gelukkig getrouwd met Liesbeth. Samen hebben zij twee prachtige zonen, Jeftha en Micha, en wonen we in Genemuiden.

Unknown

 

Jarno en Liesbeth

In 2007 zijn zij samen werkzaam geweest op Curaçao. Daar dienden wij bij o.a. de Healing Rooms die gestart werden op het eiland en in de Bon Futuro gevangenis. Daar trainden ze gevangenen om zieken te genezen in de naam van Jezus. Geweldige wonderen en tekenen hebben ze daar gezien! In Nederland zijn ze al jaren actief met het bedienen in kerken en conferenties, zowel in de reformatorische als de charismatische kringen. Ook hebben ze altijd hun eigen meetings georganiseerd. Plaatsen waar ze het Evangelie predikten en waar de Heilige Geest dit bevestigde door tekenen en wonderen.

Jarno: ”Onze bediening opereert sterk in de profetische gaven en genezing. Na ruim vier jaren voorgangers te zijn geweest, hebben we onze taken als voorgangers neergelegd en in december 2017 zijn we ons volledig gaan richten op onze reizende bediening”.
Jarno: “Vanuit onze apostolische roeping brandt ons hart voor de Kerk van Jezus Christus, om haar toe te rusten, op te bouwen en versterken in haar bestemming en te helpen vervullen waar zij voor geroepen is. Onze boodschap gaat over het hart van de Vader, het volbrachte werk van Jezus en het Koninkrijk van God dat doorbreekt op aarde door de kracht van de Heilige Geest”.

 

Afgelopen jaar heeft Jarno zijn eerste boek voltooid cultuurshock.

Over het boek:

Ieder mens heeft een manier van denken, een filosofie. Vanuit die filosofie creëer je een cultuur om je heen hier op aarde. Als Jezus zegt: ‘Laat Uw Koninkrijk komen’, dan is Zijn gebed ondermeer dat onze aardse cultuur plaats moet maken voor die van dat Koninkrijk. Door je denken en leven te vernieuwen krijgt de door God bedoelde hemelse cultuur vorm op
aarde. Een cultuur die doordrenkt is met liefde, kracht, vrede en overwinning. Allemaal voortkomend uit het volbrachte werk van Jezus.

Dit boek neemt je mee op reis door de verschillende aspecten van die cultuur. Het reikt je handvatten aan om die cultuur steeds meer zichtbaar te zien worden in je leven. Wie je ook bent, wat je ook doet of waar je ook woont, jij bent een drager van die hemelse cultuur!

 

productimages-solideboeken-170485_280x231

Gastspreker Michiel Koelewijn

vrijdag 7 juni 2019
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 7 juni komt Michiel Koelewijn bij VEG De Ark Langedijk spreken. Hij is schrijver van het boek ‘Gods Economie’ en een veelgevraagd spreker.

Michiel zag dat door onwetendheid en ongeloof weinig christenen in overvloed en voorspoed leven. Toch is leven in Gods voorspoed voor iedere christen weggelegd. Jezus ging ervoor aan het kruis. Hij betaalde niet alleen de prijs voor onze vergeving, genezing en bevrijding, maar zorgde er ook voor dat we in voorspoed kunnen leven. Die voorspoed dient een hoger doel: de bouw van Gods Koninkrijk op aarde. God zegent ons, zodat wij anderen tot zegen kunnen zijn. Om die voorspoed in je leven te ervaren is het belangrijk om te ontdekken hoe Gods economie werkt.

Michiel Koelewijn is geboren in 1975 in Spakenburg. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een carrière van 8 jaar in de automotive branche bij Pon besloot hij in 2006 om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Zijn drijfveer daarbij was het verlangen om in minder tijd meer geld te verdienen en meer tijd te hebben om Bijbels onderwijs te ontvangen en te geven.

Michiel is getrouwd met Annemieke en is vader van Roos, Max, Jesse en Tom. Hij is mede-oprichter en partner van de Onderwijs Inkoop Groep bv en eigenaar van de Inkoop Broker. Beide bedrijven richten zich op het realiseren van inkoopbesparingen.

In 2004 sloot hij zich met zijn gezin aan bij de Evangelische Gemeente in Zeewolde waar hij met zijn vrouw vele jaren meedraaide in het leiderschapsteam als oudstenechtpaar en verantwoordelijk was voor het onderwijs.

Michiel volgde in het seizoen 2010/2011 Charis Bible College in Naarden, onderdeel van Andrew Wommack Ministries.

De interesse in Gods economie begon al jaren geleden in 1999 na het lezen van het boekje Gods plan voor uw geld van Derek Prince. Getriggerd door de uitleg dat Jezus ook stierf voor onze voorspoed startte hij een zoektocht naar de diepere betekenis daarvan.

Hij ontdekte dat het onderwerp van voorspoed een beladen onderwerp is. Een reden waarom er vandaag de dag relatief weinig over gesproken wordt in kerken en gemeenten.

Door belevenissen met God in de business in combinatie met het bestuderen van de Bijbel werd een verlangen geboren om mensen te vertellen over Gods principes met betrekking tot voorspoed. Dit heeft uiteindelijk ook geleid tot het schrijven van dit boek Gods economie.

Het doel van de schrijver is dat de lezers zullen ontdekken wat de echte betekenis van voorspoed is en dat duidelijk wordt dat het Gods verlangen is dat we in de Bijbelse voorspoed gaan wandelen. Niet voor onszelf maar om het Koninkrijk te bouwen.

Voor meer informatie over het boek ‘Gods Economie’ klik hier

Profetische avond

zaterdag 15 juni 2019
19:30 uur - 21:30 uur

VEG de Ark Langedijk organiseert een speciale avond met lofprijs, onderwijs én profetische bediening door Steve en Rita Fedele.

De avond start met lofprijs en aanbidding en er vindt er een inleiding plaats over profetie en de profetische bediening. Daarna volgt een tijd van bediening door Steve en Rita Fedele. Steve en Rita zijn profeten die door God zijn geroepen om het ambt van profeet wereldwijd te bekleden. Ze dragen een krachtige zalving en hun profetische woord is accuraat en scherp. Het belooft een bijzonder avond te worden en we zien uit hoe de Heilige Geest door Steve en Rita heen gaat werken.

Inloop vanaf 19.30. Er is dan koffie en thee.