De Ark Langedijk is een groeiende gemeente die zich niet alleen uitstrekt naar groei in leden, maar vooral naar ons persoonlijke geloof in de Here Jezus Christus. Gods woord is duidelijk dat groei allereerst afhankelijk is van God en daarnaast ook van bedieningen, gaven/talenten en vooral mensen die vervuld van de Heilige Geest de gelovigen toe kunnen rusten. We zijn aan elkaar gegeven! Om die reden verwelkomen we elke maand verschillende bedienen en gastsprekers.

zondag 22 december 2019

HomeRun – Theater stuk

Zondagmorgen 22 december komt Carla Veldhuis naar De Ark Langedijk met haar theaterstuk Home Run. Naast de het zingen van kerstliederen zal dit bijzondere theaterstuk ons meenemen in het hart [...]

dinsdag 24 december 2019

2 Kerstavonddiensten

Dinsdag 24 december geeft De Ark Langedijk 2 kerstavond diensten in Theater de Binding. Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere kerstdiensten bij te wonen. Of je nu regelmatig [...]

donderdag 26 december 2019

Kerst brunch

Kerst brunch bij de Ark Langedijk Kerst is een tijd om samen te zijn met familie en vrienden. Wij hopen dat je je bij ons welkom voelt om samen met [...]

zondag 26 januari 2020

Spreker Deborah Venema

Zondagmorgen 26 januari spreekt Deborah Venema in de Ark Langedijk. Deborah is getrouwd met Jonathan en samen geven zij als voorgangers echtpaar dagelijks leiding aan gemeente De Ark.

zondag 16 februari 2020

Gastspreker Jarno Van Dijk

Zondag 16 februari komt Jarno van Dijk bij De Ark spreken. Jaro is opgegroeid in de Nederlands Hervormde Kerk en later in de evangelische-pinksterwereld tot levend geloof gekomen. Jarno is gelukkig [...]

vrijdag 6 maart 2020

Insalvation concert tour 2020

Op vrijdag 6 september komt Insalvation met hun 2020 tour naar Langedijk! Zij verzorgen mede met de De Ark Langedijk een unieke avond vol  muziek, aanbidding, inspiratie, gerechtigheid, Ministry en [...]

zondag 15 maart 2020

Gastspreker Jan Pool

Zondagmorgen 15 maart 2020 komt Jan Pool spreken bij De Ark Langedijk. Spreken is zijn passie en met zijn liefde voor Jezus en het Woord van God weet hij altijd [...]

HomeRun – Theater stuk

zondag 22 december 2019
10:00 uur - 11:45 uur

Zondagmorgen 22 december komt Carla Veldhuis naar De Ark Langedijk met haar theaterstuk Home Run. Naast de het zingen van kerstliederen zal dit bijzondere theaterstuk ons meenemen in het hart van God de Vader (het theaterstuk is in plaats van de prediking). De naam Home Run (ren naar huis) vertelt dat ieder is uitgenodigd om thuis te komen bij een hemelse Vader.

Het theaterstuk toont een indrukwekkend verhaal en voert de kijkers mee in 3 aktes vol met komische en ontroerende scènes, prachtige kostuums en ijzersterke muziek . Theatermaker Carla Veldhuis (bekend van Wandeltheater Dolorosa) schreef Home Run geheel zonder woorden, uitgebeeld in dans en toneel. Het verhaal word gespeeld door een team van 14 personen en duurt 40 minuten. De voorstelling bemoedigd allerlei mensen enorm:  jong, oud, gelovig of niet. Door het prachtige kunstkarakter is dit theaterstuk laagdrempelig en zeer geschikt om mensen mee naar toe te nemen. ”

Carla werkt graag zonder woorden; “een beeld zegt meer dan 1000 woorden is haar motto”.

Carla Veldhuis is vooral verhalenverteller. Ze verweeft op een meesterlijke manier concepten van uit Gods hart met herkenbare levensverhalen. Ze houdt ervan in dans en drama verhalen te laten zien vanuit Gods waarde en schoonheid. Carla kwam als tiener zelf tot geloof door een dramastuk, en weet als geen ander de impact van dans en theater die via het hart spreken.

Samen met collega’s Natasja Hoogendijk, en Job van der Wal (www.mightyimpulsemovement.nl) choreografeerden ze Home Run voor het 14 koppige team van jong talent en professionals.

2 Kerstavonddiensten

dinsdag 24 december 2019
19:00 uur - 20:15 uur

Dinsdag 24 december geeft De Ark Langedijk 2 kerstavond diensten in Theater de Binding.
Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere kerstdiensten bij te wonen. Of je nu regelmatig De Ark of nog nooit bezocht hebt. Je bent van harte welkom!

De eerste dienst om 19:00 uur is een echte familie dienst, voor en door kinderen.
Een mini musical en bekende kerstliederen zullen deze dienst onvergetelijk maken.

De kerstnachtdienst om 21:00 uur staat in het teken van veel kerstliedjes, een mooie en eigentijdse preek, koffie & thee, en vooral heel erg veel gezelligheid.

 

EERSTE DIENST: 19.00 – 20.15 uur (de deuren gaan om 18.30 open, de dienst start om 19:00 uur)

TWEEDE DIENST: 21.00 – 22.15 uur

Het lijkt ons fijn als jij erbij bent!

 

Adres: Theater de Binding, Bosgroet 12 in Zuid Scharwoude.

Kerst brunch

donderdag 26 december 2019
11:00 uur - 13:00 uur

Kerst brunch bij de Ark Langedijk

Kerst is een tijd om samen te zijn met familie en vrienden.
Wij hopen dat je je bij ons welkom voelt om samen met ons kerst te vieren als familie.

Op 2e kerstdag ben je van harte welkom op onze kerstbrunch.
Om 11:00 uur hopen we je verwelkomen met een lekkere kop koffie of thee, waarna we samen wat kerstliederen zullen zingen.
Vervolgens staat er een heerlijke brunch voor je klaar. Rond 13:00 uur zullen we de brunch met elkaar afsluiten.

Neem mensen mee, want niemand hoeft alleen te zijn op het mooie feest van de geboorte van onze Heer Jezus!

Mocht je iets te eten mee willen brengen, dan heel graag.
Laat het ons even weten via een mailtje: info@dearklangedijk.nl 

De brunch is voor jong en oud.
Voor ouders met kleine kinderen; neem een kinderstoeltje mee 😉

Spreker Deborah Venema

zondag 26 januari 2020
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 26 januari spreekt Deborah Venema in de Ark Langedijk. Deborah is getrouwd met Jonathan en samen geven zij als voorgangers echtpaar dagelijks leiding aan gemeente De Ark.

Gastspreker Jarno Van Dijk

zondag 16 februari 2020
10:00 uur - 12:00 uur

Zondag 16 februari komt Jarno van Dijk bij De Ark spreken.

Jaro is opgegroeid in de Nederlands Hervormde Kerk en later in de evangelische-pinksterwereld tot levend geloof gekomen. Jarno is gelukkig getrouwd met Liesbeth. Samen hebben zij twee prachtige zonen, Jeftha en Micha, en wonen we in Genemuiden.

Unknown

 

Jarno en Liesbeth

In 2007 zijn zij samen werkzaam geweest op Curaçao. Daar dienden wij bij o.a. de Healing Rooms die gestart werden op het eiland en in de Bon Futuro gevangenis. Daar trainden ze gevangenen om zieken te genezen in de naam van Jezus. Geweldige wonderen en tekenen hebben ze daar gezien! In Nederland zijn ze al jaren actief met het bedienen in kerken en conferenties, zowel in de reformatorische als de charismatische kringen. Ook hebben ze altijd hun eigen meetings georganiseerd. Plaatsen waar ze het Evangelie predikten en waar de Heilige Geest dit bevestigde door tekenen en wonderen.

Jarno: ”Onze bediening opereert sterk in de profetische gaven en genezing. Na ruim vier jaren voorgangers te zijn geweest, hebben we onze taken als voorgangers neergelegd en in december 2017 zijn we ons volledig gaan richten op onze reizende bediening”.
Jarno: “Vanuit onze apostolische roeping brandt ons hart voor de Kerk van Jezus Christus, om haar toe te rusten, op te bouwen en versterken in haar bestemming en te helpen vervullen waar zij voor geroepen is. Onze boodschap gaat over het hart van de Vader, het volbrachte werk van Jezus en het Koninkrijk van God dat doorbreekt op aarde door de kracht van de Heilige Geest”.

Insalvation concert tour 2020

vrijdag 6 maart 2020
00:00 uur - 00:00 uur

Op vrijdag 6 september komt Insalvation met hun 2020 tour naar Langedijk! Zij verzorgen mede met de De Ark Langedijk een unieke avond vol  muziek, aanbidding, inspiratie, gerechtigheid, Ministry en toerusting.

In december zal er meer informatie op de pagina volgen en kan je je aanmelden voor tickets. Deze worden gratis aangeboden! Wees er snel bij. Want op is op.

Gastspreker Jan Pool

zondag 15 maart 2020
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 15 maart 2020 komt Jan Pool spreken bij De Ark Langedijk. Spreken is zijn passie en met zijn liefde voor Jezus en het Woord van God weet hij altijd weet hij altijd weer mensen te inspireren om God te zoeken en dicht bij Hem te blijven.

Naast het spreken is Jan actief met Hartlink en schrijver van vele boeken. De laatste boeken die hij geschreven heeft is een serie van drie ‘Intimiteit, Identiteit en Autoriteit’