Women's Ark

31 januari 2022
20:00 tot 21:30

31 januari 2022
20:00 tot 21:30
Locatie
Zoom

Vanavond is Women's Ark alleen on line te volgen!

Verrijk je passie, versterk je geloof en verdiep je doel in dit leven.
Vrouwen voor elkaar, vrouwen van God!

Om de week komen we met een groep vrouwen samen om diverse Bijbelse thema’s te bestuderen. 
We beginnen de avond met aanbidding een inspirerende inleiding met actuele thema’s, vervolgens praten we hierover in kleine groepen na. 

Online

Neem eenvoudig online deel aan Women's Ark via het video programma Zoom.
Zo volg je live de aanbidding en de inleiding. Vervolgens bespreek je met de andere online vrouwen de vragen bij de inleiding en is er tijd voor een mooi gesprek en gebed.
Login gegevens:
https://us02web.zoom.us/j/9178293397?pwd=bGtMWkNFK3U5UURjWThPNkJ5WW1HQT09

Meeting ID: 917 829 3397
Password: ark

Hoe werkt Zoom?
1. Download Zoom
. Wanneer je op de link klikt, word je gevraagd om Zoom te downloaden. Dat doe je door te klikken op 'Download & Run Zoom'
2. Open Zoom. Wanneer je Zoom hebt gedownload, wordt er via een pop-up scherm gevraagd of je Zoom Meetings wil openen. Klik op 'Zoom Meetings openen'. Je komt automatisch in de wachtruimte terecht. 
3. Zet je video en microfoon aan. Zodra de organisator je heeft toegevoegd, klik je op 'Join with Video' in het pop-up scherm. Je bent nu te zien in de groep. Vervolgens klik je op 'Join with Computer Audio' in het pop-up scherm. Nu kunnen de andere deelnemers je ook horen.

Deelnemen met mobiele telefoon of tablet
Doe je mee met je telefoon of je tablet? Download dan de app 'Zoom Cloud Meetings' via de App of Play Store. Je kunt daarna de link voor de training openen. Vergeet niet je video en microfoon aan te zetten. Voor je microfoon aanzetten klik je op 'Dial in'; voor je video klik je op 'Start video’.


Locatie
Zoom