Geen zondag diensten

Dit bericht is geplaatst op 13-03-2020

Lieve broeders en zusters,

Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar het corona virus lijkt nu ook in Nederland gevolgen met zich mee te brengen. Ook de Ark Langedijk loopt daardoor tegen enkele uitdagingen aan, waaronder de samenkomst op de zondagmorgen in Theater de Binding. Daarom hebben wij als de Ark Langedijk besloten de zondagochtenddienst niet in Theater de Binding plaats te laten vinden, maar via een live-stream uit te zenden. Een live-stream is een online videoverbinding, die vanuit iedere denkbare plek te volgen is. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een verbinding met het internet en een apparaat waar de video op kan worden afgespeeld.

Bekijk hier de live stream van de diensten

Wij hopen hiermee je voldoende geïnformeerd te hebben over de huidige situatie.

Dankbaar zijn dat wij een grote God dienen die groter is dan deze virusuitbraak en wij hoeven daarom ook niet angstig te zijn want Zijn Woord staat vol beloftes, zoals;

Wees in geen ding bezorgd, maar laat uw verlangens in alles, door bidden en smeken, met dankzegging bekend worden bij God; en de vrede van God, die alle begrip te boven gaat, zal uw harten en uw gedachten bewaken in Christus Jezus. ( Fil 4:6-7)