De doop

Drive in doopdienst

Dit bericht is geplaatst op 16-06-2020

 

Komende vrijdag zullen we van Sinaï naar Jeruzalem bewegen. Niet echt natuurlijk, maar door middel van een studie die we komende vrijdag via de livestream uit zullen gaan zenden.

De studie zal volledig in het teken staan van de doop. De onderdompeling in water, waarin Jezus ons is voorgegaan. Ook bij de Ark Langedijk hebben wij al vele mensen mogen dopen en iedere keer is het weer bijzonder om te zien hoe God door het moment van de doop heen werkt. 

Maar wat houdt de doop nu precies is? En waar is het eigenlijk goed voor? Deze (en nog veel meer) vragen zullen komende vrijdag allemaal aan bod komen, tijdens onze speciale livestream vanuit de base. 

Dus ben jij, of ken jij degene met vragen over of interesse in de doop? Fantastisch! Kijk dan komende vrijdag, om 20.00u naar de livestream en kom er meer over te weten!

De livestream is te volgen door op de volgende link te klikken:
https://www.youtube.com/channel/UC6x-SosVZXizMcXfU7ytolQ

--

Woensdag 24 juni is er een drive in doopdienst. Wat houdt dit in? Van 19:30 uur tot 21:30 uur is de mogelijkheid om je te laten dopen in de Ark Base! Hier zullen Jonathan en een team klaar staan om de dopelingen te ontvangen, te dopen en een zegen te bidden.
In de Base is genoeg ruimte om je om te kleden en een aantal vrienden/familie/gasten mee te nemen. Wel vragen we je om je aan te melden om zo de de 1,5 meter te kunnen garanderen en om je voor de doop nog even telefonisch te spreken. Ook als je na vrijdag nog vragen hebt over de doop, schroom dan niet om contact op te nemen! 

(De doop zal niet opgenomen worden op camera/livestream.)

Tot vrijdag!

Zie ook

Let's talk
24-11-2019 | Jonathan Venema