Kom bij één van onze Teams

Welkomstteam

Verwelkom als eerste de gasten bij aankomst, beantwoordt eventuele vragen en help de beste beschikbare plaatsen te vinden. Kom jij ons welkomstteam versterken?

kinderen kidsark

KidsArk

Kinderen zijn de toekomst!

 

Bij KidsArk zijn de kinderen elke zondagmorgen in goede handen om hun weg met Jezus naar de toekomst voor te bereiden. Help jij mee om de kinderen hun weg te vinden? 

Worship

Bij De Ark Langedijk zijn er drie worship teams die de aanbidding tijdens de kerkdiensten, conferenties en andere evenementen verzorgen.Bespeel jij een instrument of heb jij de juiste zangkwaliteiten, kom dan één van onze teams versterken!

Technicus of beeldbaas

Help jij mee om een sfeer te creëren waarin mensen God kunnen ervaren? Bedien geluid, schermen, licht of camera, om de kerkdienst op rolletjes te laten verlopen. Je hebt geen ervaring nodig. Wij helpen je om alles onder de knie te krijgen. Interesse? Meld je aan als technicus of beeldbaas!

Keukenteam

Elke zondag verse koffie en thee , wie wil dat nu niet na de kerkdienst? Naast deze gewaardeerde taak verzorgt het keukenteam ook heerlijke lunches tijdens een Family Sunday’s en conferenties.

 

Help jij mee om dat mogelijk te maken? 

Opbouwteams

Elke week zorgt het opbouwteam ervoor dat alles gereed is voor de kerkdienst. De zaal en KidsArk ruimtes worden elke zondag voor de dienst opgebouwd en na afloop wordt alles weer opgeruimd. Een belangrijke en onmisbare taak. Fysiek steentje bijdragen? Meld je aan!

Backoffice 

Ondersteun het bestuur en de teamleiders met hun projecten en administratieve taken of speel een rol bij de organisatie van aankomende conferenties. Ben jij goed met administratie en planning? Kom en meld je aan voor deze interessante en uitdagende bediening.

 

 

Meld je nu via ons contactformulier aan zie welk verschil jij kan maken.