MEN’S ARK

Als snel groeiende gemeente zien we binnen de Ark Langedijk een toenemende vraag naar specifieke kringen: kleine samenkomsten waarin een aantal gemeenteleden bij elkaar komen om God in een intieme huiskamersetting te zoeken en elkaar beter te leren kennen.

Een voorbeeld van een dergelijke kring is Women’s Ark: een wekelijkse samenkomst van vrouwen uit de Ark Langedijk. Maar nu is wordt het ook de tijd voor de mannelijke variant en vandaar willen we starten met een nieuw initiatief: Men’s Ark!

Men’s ark is een groep door en voor de mannelijke bezoeker van de Ark Langedijk, met een leeftijd vanaf 20 jaar. Gedurende de samenkomsten worden thema’s besproken waar de man van tegenwoordig dagelijks mee te maken krijgt: werk, huwelijk, gezin, vriendschappen, gezondheid, geldzaken en bovenal zijn persoonlijke relatie met God.

Zo bouwt men’s ark aan een generatie van mannen die sterk staan in God, Hem kennen en weten wie zij zijn in Jezus.

 

HELP MEE MET DE START – UP

Er liggen een aantal plannen op tafel we zoeken alleen nog enthousiast mannen die mee willen helpen Men’s Ark op te zetten. Heb jij interesse? Ga dan met ons in gesprek en stuur je mail naar info@dearklangedijk.nl o.v.v. Start-up Mens Ark en we nemen contact met je op

Elkaar bemoedigen en versterken in de kracht van de Heilige Geest, dat is waar men’s ark om draait!

HELP MEE MET DE START – UP

Er liggen een aantal plannen op tafel we zoeken alleen nog enthousiast mannen die mee willen helpen Men’s Ark op te zetten.

Heb jij interesse? Ga dan met ons in gesprek en stuur je mail naar info@dearklangedijk.nl o.v.v. Start-up Mens Ark en we nemen contact met je op.