Alpha

Alpha bestaat uit interactieve bijeenkomsten waarin je gedurende 10 weken op donderdag avonden open kunt praten over de basis van het christelijk geloof.  Elke keer zal er een ander onderwerp behandeld worden. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe. Donderdag 13 februari 2020 starten we een nieuwe Alpha in “De Ark Base” te Noord – Scharwoude. Meld je nu aan via onderstaand formulier!

Wat te verwachten

Een typische Alpha

Alpha wordt gegeven in cafe’s, kerken, buurthuizen, musea, scholen en huizen. Geen Alpha is gelijk maar hebben allemaal dezelfde drie overeenkomsten: Eten, leren en praten.

Als eerst gaan we

Eten

We doen het vaak met familie en vrienden, samen eten. Het is leuk en gezellig. Het is niet anders bij Alpha. We beginnen om 19:00 uur met eten, want het is een geweldige manier om elkaar op een ontspannen en leuke manier te leren kennen.

Daarna de

Inleiding

Na het eten luister je elke week naar een andere boeiende inleiding over onderwerpen van het christelijk geloof, zoals, is er meer, wie is Jezus, wat is bidden en hoe kan ik geloven?

Gevolgd door

Napraten

Misschien wel het meest belangrijke van Alpha. In kleine groepjes praat je door en is er de gelegenheid om je gedachten en ideeën te delen. Om 21:30 uur sluiten we de avond af.