Cursussen & trainingen

Pastoraat training cursus pastoraal ark veg Langedijk

Pastorale cursus

Cursus “ik, jij, wij” Deze cursus is gericht om basis pastorale kennis op te doen en om jezelf en anderen beter te leren begrijpen. Weten wie jezelf bent, met de ander omgaan en leren begrijpen wat bepaalde achtergronden kunnen zijn in een mensenleven, is een belangrijk fundament in de gemeente van Jezus Christus. Primair is… Read more »

Marriage Course Langedijk huwelijk Bijbel kerk

Marriage course

Tips, tools en verdieping voor je huwelijk! Dat is de Marriage Course. Tijdens zeven inspirerende en gezellige avonden in De Ark Base ontdek je hoe jouw huwelijk nog sterker kan worden. In alle rust kun jullie praten over zaken waar jullie in de drukte van het dagelijks leven wellicht niet aan toe komen. Alpha Marriage course is een gratis… Read more »

Alpha Langedijk ark Langedijk broek noord zuid Scharwoude Oudkarspel sint pancras uitje gezellig kerk evangelisch leren lezen bijbel

Alpha

Alpha bestaat uit interactieve bijeenkomsten waarin je gedurende 10 weken op donderdag avonden open kunt praten over de basis van het christelijk geloof.  Elke keer zal er een ander onderwerp behandeld worden. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe. Op donderdag 14 februari 2019 starten we een nieuwe Alpha in “De Ark Base” te Noord… Read more »

Profetenschool met Klaas van Denderen

FHM PROFETENSCHOOL Fathers House Ministries en De Ark Langedijk starten vanaf donderdagavond 10 januari 2019 met een studie gericht op profetie. De cursus wordt gegeven op vijf donderdagavonden en een zaterdag en vindt plaats in Theater De Binding. De avonden starten met een moment van aanbidding, vervolgens is er onderwijs over profetie en praktische toepassing hiervan. … Read more »