KidsArk

Welkom bij KidsArk

Bij De Ark Langedijk is er elke week aandacht voor de kinderen. Voor verschillende leeftijdsgroepen is er een speciaal programma en een aangepaste dienst die aansluit bij hun belevingswereld.

Wij willen de kinderen meenemen om al op jonge leeftijd God te ontmoeten en te leren wat het is om met Hem in een persoonlijke relatie te leven.Wij geloven in een actieve, praktische benadering in het leren met kinderen. Dit betekent dus veel springen, zingen, dansen en lachen in elke ervaring. Ze mogen elke zondagmorgen uitzien naar veel lol, knutselen en spelletjes.

KidsArk is onderverdeeld in 5 leeftijdsgroepen. Vanaf 9.45 uur kunnen de kinderen naar hun eigen groepen gebracht worden. Voor de kinderen die komen dient er wel een ticket gereserveerd te worden. Om deze te reserven gaat u naar de Agenda van de Ark, naar de desbetreffende zondag en daar ziet u onderaan de pagina een kader en daar kunt u reserveren.

Zijn de tickets voor volwassenen allemaal vergeven maar hebben je kinderen wel zin om naar KidsArk te komen? Dat kan! Reserveer een ticket voor ze en dan verwachten we de kinderen zondag om zo samen heerlijk te zingen, bidden, leren en spelen!

Baby's en dreumes "de pinguins"

Voor de baby’s en dreumesen van 0 tot 2 jaar is er op zondagochtend crèche. Liefdevolle verzorging, spelen en ontdekken staat hier centraal.
Na de samenkomst eindigt de crèche en moeten de kinderen weer opgehaald worden.

Peuters "de stokstaartjes" 

Tijdens de interactieve lessen van de ”de stokstaartjes” behandelen we Bijbelse thema’s, spelen we samen en maken we de mooiste knutselwerkjes. Na de samenkomst eindigt het kinderwerk en mogen de kinderen meteen opgehaald worden.

Kleuters t/m groep 3 "de zebra's" 

Een programma speciaal voor kinderen (de groepen 1 t/m 3 van de basisschool).
Tijdens de interactieve lessen van de “zebra’s” behandelen we Bijbelse thema’s, spelen we samen en maken we de mooiste knutselwerkjes.
Na de samenkomst eindigt het kinderwerk en mogen de kinderen meteen opgehaald worden.

Basisschool groep 4 t/m 6 "de tijgers" 

Er wacht een uitdagend programma voor deze basisschool kinderen. Via de leermethode “Bijbel Basics” nemen we de kinderen mee in de verhalen van de Bijbel. In groepsgesprekken, zang en creativiteit dagen we ze uit meer van God te leren kennen.

Basisschool groep 7 t/m 8 " de adelaars " 

De kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool komen bij elkaar voor hun eigen programma. Alle Adelaars krijgen hun eigen Bijbel. Hier lezen we uit en en we praten en bidden met elkaar. 

Heb je vragen over KidsArk, mail ons dan via kidsark@dearklangedijk.nl