KidsArk

In de zomerperiode (24 juli t/m 14 augustus) is er opvang voor kinderen tot zes jaar. Het reguliere kinderwerk start weer op 21 augustus.

Welkom bij KidsArk

Bij De Ark Langedijk is er elke week aandacht voor de kinderen. Voor verschillende leeftijdsgroepen is er een speciaal programma en een aangepaste dienst die aansluit bij hun belevingswereld.

Wij willen de kinderen meenemen om al op jonge leeftijd God te ontmoeten en te leren wat het is om met Hem in een persoonlijke relatie te leven.Wij geloven in een actieve, praktische benadering in het leren met kinderen. Dit betekent dus veel springen, zingen, dansen en lachen in elke ervaring. Ze mogen elke zondagmorgen uitzien naar veel lol, knutselen en spelletjes.

KidsArk is onderverdeeld in 5 leeftijdsgroepen.

Baby's en dreumes "de pinguins"

Voor de baby’s en dreumesen van 0 tot 2 jaar is er op zondagochtend crèche. Liefdevolle verzorging, spelen en ontdekken staat hier centraal.
Na de samenkomst eindigt de crèche en mogen de kinderen weer opgehaald worden.

Wij starten samen met de de de stokstaartjes, de zebra's, de tijgers en de adelaars de samenkomst, na het welkom gaan de de stokstaartjes, de zebra's, de tijgers naar hun eigen dienst en na de aanbidding gaan de Adelaars naar hun eigen dienst. Het kinderwerk eindigt na de samenkomst en mogen de kinderen meteen weer opgehaald worden.

Peuters "de stokstaartjes" 

Tijdens de interactieve lessen van de ”de stokstaartjes” behandelen we Bijbelse thema’s, spelen we samen en maken we de mooiste knutselwerkjes.

Kleuters t/m groep 3 "de zebra's" 

Een programma speciaal voor kinderen (de groepen 1 t/m 3 van de basisschool).
Tijdens de interactieve lessen van de “zebra’s” behandelen we Bijbelse thema’s, spelen we samen en maken we de mooiste knutselwerkjes.

Basisschool groep 4 t/m 6 "de tijgers" 

Er wacht een uitdagend programma voor deze basisschool kinderen. Via de leermethode “Bijbel Basics” nemen we de kinderen mee in de verhalen van de Bijbel. In groepsgesprekken, zang en creativiteit dagen we ze uit meer van God te leren kennen.

Basisschool groep 7 t/m 8 " de adelaars " 

De kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool komen bij elkaar voor hun eigen programma. Alle Adelaars krijgen hun eigen Bijbel. Hier lezen we uit en en we praten en bidden met elkaar. 

Heb je vragen over KidsArk, mail ons dan via kidsark@dearklangedijk.nl