Marriage Course

Marriage Course

Marriage Course

Tips, tools en verdieping voor je huwelijk! Dat is de Marriage Course. Tijdens zeven inspirerende en gezellige avonden in De Ark Base ontdek je hoe jouw huwelijk nog sterker kan worden. In alle rust kunnen jullie praten over zaken waar jullie in de drukte van het dagelijks leven wellicht niet aan toe komen.

Wat te verwachten, een typische marriage course:

De Alpha Marriage Course is een gratis cursus, die bestaat uit zeven bijeenkomsten, die om de week plaatsvinden en waar iedere keer een onderwerp centraal staat rondom het thema Huwelijk. Iedere avond begint met een maaltijd, waar je als stel aan je eigen tafeltje zit. Waarna de cursusleiders het thema van de avond bespreken. Daarna ga je als stel in gesprek over dat thema aan de hand van een werkboek. De Marriage Course wordt in een gezellige, open en veilige sfeer gegeven.

Wat wordt behandeld:

1. Sterke fundamenten leggen 2. Groeien in communicatie 3. Conflicten oplossen 4. De kracht van vergeving 5. De impact van family - verleden en heden 6. Goede seks (vriendschap en seksualiteit) 7. Liefde in actie (Vijf talen van de liefde).

Voor wie, voor ieder echtpaar (man en vrouw)!

Is je relatie in een nieuwe fase terecht gekomen door: een verandering in carrière, de komst van een baby, tieners, het lege nest syndroom of andere levensgebeurtenissen? Heb je onopgeloste issues die je graag uit je relatie wilt hebben? Ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? Dan is de Marriage Course echt iets voor jou! De cursus is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent.

Wanneer, plaats en locatie

De cursus start binnenkort weer (datum volgt) en wordt gegeven in De Ark Base. Het adres Tweede Industriestraat 17 in Noord Scharwoude.