Serve

SERVE: Samen voor elkaar

Serve

Iedereen kan weleens hulp gebruiken. Praktische hulp, als het bijvoorbeeld niet lukt om zelf de tuin te onderhouden of een klusje te doen in huis. Vervoershulp, om naar het ziekenhuis of een kerkelijke activiteit te kunnen. Of sociale hulp, als er gewoon behoefte is aan een praatje of een luisterend oor. 

Voor ieder die niet kan terugvallen op familie of vrienden willen wij die hulp bieden. Dit doen we vanuit de liefde die God ons geeft en die wij mogen doorgeven door er voor elkaar te zijn… ... dus heb je dergelijke hulp nodig, neem contact met ons op!

Ik heb hulp nodig

Hulp nodig bij een klusje of klein onderhoud in de tuin? Of wil je een bezoekje? Vul dan onderstaand formulier in. Na aanmelding volgt er een gesprek waarin we kijken of we daadwerkelijk iets in jouw situatie kunnen betekenen. En daarna worden er vervolgstappen gezet, waarbij rekening gehouden wordt met de urgentie. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen wat binnen ons bereik ligt. De Ark Langedijk en haar vrijwilligers zijn geen zorgverlener.

Sociale hulp    Vervoershulp   Praktische hulpvraag

Ik bied hulp aan

Wil je handen en voeten geven aan Gods liefde en er zijn voor de ander? Dat kan! Hulp bieden kan op allerlei manieren. Of je nu van klussen houdt, graag auto rijdt of juist het liefst iemand bemoedigt met een (telefonisch) gesprek, je bent van harte welkom! Geef in onderstaand formulier aan op welke manier jij graag hulp wil bieden, dan nemen wij contact met je op.

Ik bied hulp aan