Ark app

Ark app

Mijn Gemeente 2.0

De kerk in je broekzak. Met Mijn Gemeente heb je alle kerkelijke informatie in je broekzak. Gast of gemeentelid ... onze kerk app is er exclusief voor iedereen!

Via een overzichtelijke tijdlijn krijg je alle informatie die op dat moment voor jou van toepassing is. Heeft iemand binnen je groep of kring informatie gedeeld? Dan verschijnt dit automatisch boven aan jouw tijdlijn. Zo hoef je niets te missen van wat zich afspeelt binnen de gemeente en is alle relevante informatie altijd beschikbaar, en kun je er eventueel de interactie mee aan gaan!

Vul hier je gegevens in, vraag het account aan en verbind je met ons!
Download de app genaamd "Mijn Gemeente 2.0" in je Google Play store of iTunes app store en vul je gegevens in.

Download app voor Apple apparaten:


Download app voor Android apparaten:

 

Nooit meer iets missen

Preek gemist? Weten wanneer de volgend studie is?

Heb je een samenkomst gemist of was de laatste preek zo interessant dat je hem nogmaals wilt beluisteren? Via Mijn Gemeente kun je heel eenvoudig de laatste preken, gerangschikt per serie, terugvinden.

Wil je weten wanneer de volgende bijbelstudie is, of wanneer je kring weer samenkomt? Alles is terug te vinden in de agenda. Eenmaal ingelogd kan je ook alle besloten evenementen van je eigen groep(en) terugvinden.

Op deze manier is de kerk app "Mijn Gemeente" een waardevolle informatiebron voor zowel gemeenteleden als gasten!

 

Geven om en aan je gemeenschap

Handig: Contactloos betalen met je mobiel

Heb je dat ook wel eens? Dan begint de collecte in je kerk en heb je geen contant geld bij je! Nu was er al de mogelijkheid om eenvoudig via iDeal te geven, maar nu is het voor gemeenteleden nóg makkelijker om te geven. Met bijna letterlijk één druk op de knop kun je je gemeente zegenen, zelfs als de collectezak er nog niet is.

Ideaal in een tijd waarin steeds minder mensen contant geld bij zich hebben, maar tegelijkertijd wel willen bijdragen aan de gemeenschap waar ze zich mee verbonden voelen.

 

Je eigen portaal

Vind snel al je kerk-gerelateerde informatie. Ben je bekend als gemeentelid dan draait de app helemaal om jou! Raak nooit meer kerk-gerelateerde informatie kwijt, alles zit immers in je broekzak.

  •  Beheer je gegevens
  •  Beheer je gezin
  •  Vind documenten terug
  •  Bekijk openstaande taken
  •  Bekijk je reserveringen
  •  Bekijk al je giften

Gemeentegids online

Vind elkaar en leer nieuwe mensen kennen. De gemeentegids of adreslijst is ons allemaal bekend, maar wat gebeurt er nu wanneer we met dit concept de 21e eeuw binnentreden? Het is soms best lastig om nieuwe mensen te leren kennen en gezichten te onthouden. Zeker binnen een gemeente waar je misschien nieuw bent, of welke aan het groeien is.

Een online gemeentegids kan hier uitkomst in bieden. Zoek gemeenteleden op op naam of op foto. Zoek en deel eenvoudig je contactgegevens binnen een beveiligde omgeving en niet langer meer op papier.