Welkom bij de Ark

"alles voor een levensveranderende ontmoeting met Jezus"

Wij zijn een eigentijdse kerk met een missie. Onze diepste motivatie is mensen te brengen in een ontmoeting met Jezus. Want, daar waar mensen Jezus ontmoeten worden levens veranderd. Wij zijn gedreven om in avontuur steeds meer te ontdekken en te zien van Gods koninkrijk in ons persoonlijk leven, in de gemeente en in de levens van mensen om ons heen.Wij staan als kerk met onze beide benen in de klei van Dijk en Waard en strekken ons uit naar het bereiken van mensen in onze directe omgeving, in de kop van Noord-Holland en daarbuiten. 

Wil jij onze samenkomst bezoeken?

Je bent van harte welkom! Wekelijks komen we samen op zondagochtend 10.00 uur in theater De Binding. Er is aanbidding, gebed, en een eigentijdse opbouwende preek.

Vanaf 9.30 uur zijn de deuren open. Tijdens de samenkomst is er ook een speciaal kinderprogramma voor kids onder 13 jaar; KidsArk. De dienst van 10.00 uur is ook online via Livestream te volgen. Neem alvast een kijkje! 

Ben je nog nooit in een kerk geweest, dan vraag je je misschien allerlei dingen af. Wij zijn een eigentijdse kerk, dus kom gewoon zoals je bent, dat doen wij ook. Op je sneakers, in je jeans, of in een driedelig pak, we zijn blij dat jij er bent! En voel je vooral vrij om mee te doen of alles even van een afstand te bekijken.

Kopje koffie doen?
Na afloop van de dienst leren wij je graag kennen. Bij onze knaloranje Connect tafel staan de koffie en de thee voor je klaar, en maken we graag kennis!

We zien naar je uit!